Langzaam maar zeker verdwijnt ook jouw mond naar beneden… Ik slaak een kreun zodra je mond zich om mijn harde tepels sluit… Voel een rilling door mijn ruggengraat, zodra je met mijn piercing begint te spelen… Ik krom mijn rug zodat mijn borsten verder naar voren komen… Ik word gek van het spel van je handen tussen mijn dijen… Je plagende mond, tong en tanden… Bij het zien van mijn verlangen grijns je even voor je teasend je weg vervolgt…

Zonder waarschuwing duw je ineens een vinger hard bij me naar binnen terwijl je gelijktijdig met je handpalm druk zet op mijn clit… Ik slaak een diepe, genotvolle zucht… Inwendig die handboeien vervloekend… Ik wil je voelen, strelen, plagen… Je net zo gek maken als ik nu zelf ben… Genadeloos begin je me hard te vingeren… Zodra je voelt dat mijn orgasme niet lang meer op zich zal wachten, stop je net zo plotseling als je begonnen bent… Hijgend kijk ik je verlangend aan, proberend je met mijn blik te dwingen om verder te gaan….
Onverbiddelijk voel ik je handen weer plagend tussen mijn dijen, mijn liezen zacht masserend, langzaam strelend langs mijn lipjes… Soms vluchtig met 1 vinger ertussen strelend… Gek van genot, kronkel ik over de bank… Hijgend en kreunend, laat je me rillen van verlangen… Zacht leg je een handpalm over mijn clit, met je vingertop tussen mijn lipjes naar binnen glijdend… Soms bijtend in mijn tepels… Met je hand nog tussen je benen kom je langzaam naast me zitten op de bang… Reikt achter me en pakt de handboeien…

Gedwongen door jouw manoeuvreren met de boeien, neem ik plaats op je schoot… Ik voel je warme, kloppende lul tussen mijn lippen, je heerlijke eikel tegen mijn clit… Langzaam glijd ik heen en weer… Je trekt mijn armen nog iets verder naar achter en masseert mijn op die manier uitnodigende borsten… Intuïtief voel ik dat ook bij jou de spanning toeneemt en hoog oploopt…