‘Vanavond een kort rokje, geen slipje en dit eitje in je kutje. Installeer de app en nodig mij uit om het eitje via mijn eigen telefoon te kunnen bedienen. Ik zie je straks.’

Dit bericht mist zijn uitwerking niet. Mijn hartslag versnelt, mijn klit pulseert… Ik voel het vocht tussen mijn gezwollen lippen. Het kruis van mijn slipje raakt al snel doorweekt.

Dat korte rokje draag ik al… Mijn slipje valt om mijn enkels. Ik stap er uit en schop het aan de kant.

Nadat ik het doosje open heb gemaakt pak ik de inhoud er uit. Ik bekijk het eitje en breng het bij mezelf in. Hmmm…

De app is snel gevonden in de Playstore en nadat ik hem heb ge├»nstalleerd maak ik een account aan. Zodra mijn telefoon verbinding heeft gemaakt met het eitje voel ik een zachte trilling in mijn kutje. Ik hap naar adem… Wat lekker…

Het idee dat jij straks de controle hebt vind ik ontzettend geil. Ik stuur je de uitnodiging om de controle over te kunnen nemen en zie dat het al tijd is om de deur uit te gaan.

Ruim op tijd kom ik in het caf├ę aan waar je op gaat treden. Ik kijk rond of ik je ergens zie. Nog niet. Je bent vast met de laatste voorbereidingen bezig.

Bij de bar bestel ik een biertje en ga kijken waar ik je het beste zal kunnen zien als je speelt. Dat plekje heb ik snel gevonden en afwachtend neem ik een slokje van mijn bier. Plotseling begint er diep in mij iets te trillen. Ik schrik er zo van dat ik de helft van mijn glas bier mors. Achter me hoor ik een daverende lag.

“Zonde van dat lekkere vocht…” hoor ik zacht in mijn oor. Tegelijk voel ik een hand onder mijn rokje glijden. Je vindt meteen je weg tussen mijn openstaande lippen.