Al zoenend had Fred een hand om Maria’s borst en een tweede in haar slipje gewrongen waar hij tussen haar vochtige schaamlippen voelde en ook meteen een vinger diep naar binnen in haar druipende kutje stak. Maria had zijn paal tevoorschijn gehaald en trok Fred’s lange piemel stevig af zodat het eerste voorvocht er uit liep, over de gezwollen eikel heen. Haar andere hand lag op het hoofd van haar man, Klaas, die ze liefkozend door het haar streelde. Klaas zat op zijn knieën bij hen en zag het voorvocht uit de dikke piemel van Fred opwellen en likte de glazige druppel op waarna hij meteen de eikel in zijn mond nam om deze vervolgens diep in zijn keel te laten zakken wat aan Fred een gekreun ontlokte. Zachtjes begon Klaas te pijpen, terwijl hij steeds de pik helemaal uit zijn mond liet glijden om daarna deze lange, harde, dikke staaf weer diep achterin zijn keel te stoten zodat zijn mond helemaal gevuld was met de warme pik. Na een poosje zo te hebben genoten gingen de slipjes helemaal uit (waarvan eentje een donker kruisje had en doorweekt was) en kropen ze alle drie op bed.

Fred lag gezellig in het midden en meteen ontstond er een strijd om zijn recht omhoog wijzende forse piemel. Het werd een compromis, Maria likte de onderkant van de stam en zijn zak met de rijk gevulde ballen, Klaas zoog en likte op en om zijn eikel en de rest van de forse paal. Af en toe raakten de tongen van de twee elkaar en zogen ze zich aan elkaar vast om meteen daarna zich weer op Fred’s forse pik te storten. Fred kreeg het er benauwd van…kon hij zich lang genoeg inhouden? Hevig kreunend genoot hij van de monden die zijn pik aflikten en er steeds weer gulzig op aanvielen. Maria nam één voor één zijn volle ballen in haar mond om dan met haar tong ze zachtjes en voorzichtig heen en weer te laten glijden in zijn zak. Intussen streelde ze zijn borst en kneep af en toe in zijn tepels wat hem nog geiler maakte. Klaas moedigde zijn vrouw aan: “Ga zo door schat, het voorvocht lekt er nu voortdurend uit, regelrecht mijn mond in!” Intussen had Fred zijn handen vol aan de grote zachte tieten van Maria die naast hem lag. Hij kneedde ze, trok ze uit en duwde die heerlijke grote borsten stevig tegen zijn eigen huid aan. Intussen…een eindje lager op het bed…